Hi! Wij zijn FlexHero.

Even voorstellen: wij zijn FlexHero. Een organisatie die ‘werk vinden’ en ‘opdrachten aanbieden’ vooral heel veel makkelijker wil maken. Met ons platform kunnen werkgevers en werknemers eenvoudig met elkaar in zee zónder zich druk te hoeven maken om de administratie en uitbetaling. Dat regelen wij namelijk allemaal. Snel, eenvoudig en zonder zorgen.

Ons verhaal.

Ons verhaal is nog maar kort maar wél heel ambitieus. Met meer dan 10 jaar ervaring in de uitzend- en payroll branche, weten wij dat ondernemers veel tijd kwijt zijn aan het werven van de juiste mensen. Tegelijkertijd zoeken veel ambitieuze jonge professionals naar leuke en afwisselende opdrachten in hun eigen regio. Een vaste baan voor 30 jaar is ouderwets. Flexibel werken, dat is wat ze willen. Hoe krijg je deze partijen nou bij elkaar én maak je het ze ook nog eens gemakkelijk? 

FlexHero. bouwde dit platform waarop vraag en aanbod samenkomen. Dat is natuurlijk nog niet eens zo heel bijzonder. Maar FlexHero. verzorgt ook de rest! Van het opstellen van contracten tot en met de uitbetaling van salarissen, van verzekeringen tot de loonstroken, FlexHero. is bedoeld om het iedereen makkelijker te maken. Ontdek het zelf!

Join our team!

Wil jij lekker aan de slag bij meerdere opdrachtgevers, flexibel werken waar en wanneer jij dat zelf wilt? Of ben je werkgever en maak je graag kennis met enthousiaste Heroes die graag bij jou komen werken? FlexHero. is een nieuw en modern platform waar opdrachtgevers en werknemers elkaar snel een simpel kunnen vinden. 

Wij maken een eerste match (op basis van jullie wensen en ervaring), jullie maken kennis, en als het klikt gaan jullie met elkaar in zee.  Zo worden jullie, net als honderden anderen, lid van een community vol met enthousiaste, leergierige en hard werkende leden die één ding met elkaar delen: We Love Heroes! Join us.

Ons verhaal

Ons verhaal is nog maar kort maar wél heel ambitieus. Met meer dan 20 jaar ervaring in de uitzend- en payroll branche, weten wij dat ondernemers veel tijd kwijt zijn aan het werven van de juiste mensen. Tegelijkertijd zoeken veel ambitieuze jonge professionals naar leuke en afwisselende opdrachten in hun eigen regio. Een vaste baan voor 30 jaar is ouderwets. Hoe krijg je deze partijen nou bij elkaar én maak je het ze ook nog eens gemakkelijk? FlexHero bouwde dit platform waarop vraag en aanbod samenkomen. Dat is natuurlijk nog niet eens zo heel bijzonder. Maar FlexHero verzorgt ook de rest! Van het opstellen van contracten tot en met de uitbetaling van salarissen, van verzekeringen tot de loonstroken, FlexHero is bedoeld om het iedereen makkelijker te maken. Ontdek het zelf!

Join our team

Wil jij lekker aan de slag bij meerdere opdrachtgevers, waar en wanneer jij dat zelf wilt? Of ben je werkgever en maak je graag kennis met enthousiaste Heroes die graag bij jou komen werken? FlexHero is een nieuw en modern platform waar opdrachtgevers en werknemers elkaar snel een simpel kunnen vinden. Wij maken een eerste match (op basis van jullie wensen en ervaring), jullie maken kennis, en als het klikt gaan jullie met elkaar in zee.  Zo worden jullie, net als honderden anderen, lid van een community vol met enthousiaste, leergierige en hard werkende leden die één ding met elkaar delen: We Love Heroes! 

Join us!

Doen wat je leuk vindt.

Op FlexHero. kies je zelf de leukste opdrachten die het beste bij jou passen. Bij de bedrijven die jij het leukste vindt. Begin nu met flexibel werken.

Stem je werk af op je leven.

Druk druk druk! En tussendoor ook nog werken? Op FlexHero. bepaal je zelf wanneer je wel of niet beschikbaar bent. Vrijheid!

FlexHero. noemen we dat.

Werken waar en wanneer jij dat wilt. Zelf de touwtjes in handen hebben en heerlijk zorgeloos aan de slag. Dát is nou FlexHero.

Play Video

De voordelen voor opdrachtgevers.

Het werven en selecteren van de juiste medewerkers kost veel tijd. Tijd die je liever besteedt aan de kernactiviteiten van je onderneming. Bovendien kies je op FlexHero. niet alleen snel en eenvoudig de juiste mensen, ook de administratieve en financiële afwikkeling van de opdracht geeft je uit handen. De Hero is namelijk bij ons in dienst. Wij verzorgen de contracten en de overeenkomsten én de uitbetaling. Zo ga je met een gerust hart aan het werk. Ontdek het zelf.

Play Video

De voordelen voor onze Heroes.

Bij FlexHero. vinden we ‘lekker werken’ heel belangrijk. Een opdracht moet écht bij je passen. Dat bepaal je op FlexHero. gelukkig echt helemaal zelf. Je kiest de opdrachten uit die jou het beste uitkomen, in bedrijven die jij leuk vindt. Voor liefhebbers van flexibel werken (en wie is dat niet tegenwoordig?) is het werken via FlexHero. dus echt een uitkomst. Er is namelijk altijd en overal wel iets te doen. En ook leuk: FlexHero. betaalt je altijd binnen één werkdag uit. Hoe lekker is dat?!

FlexHero. Office.

FlexHero. B.V.
Stratumsedijk 29
5611NB, Eindhoven, Nederland
KvK: 80187811
BTW: NL861582007B01