Waarom zou ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Als er iets gebeurt op de werkvloer en je beschikt niet over een aansprakelijkheidsverzekering dan kunnen de schadeclaims flink oplopen. Dat wil je absoluut voorkomen. Om die reden is het bij FlexHero. voor freelancers verplicht zich hiertegen te verzekeren.

Ben ik verzekerd?

Niet automatisch. Zorg ervoor dat je zelf een aansprakelijkheid- en arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit. Pas dan kun je aan de slag als freelancer bij FlexHero.

Wie kan mijn reviews zien?

Alleen jij en de opdrachtgever zien de gehele review. De gemiddelde score van al jouw reviews is wél te zien voor iedereen en varieert van 1 tot 5 sterren. Deze verschijnen bij je profiel.

Kan ik een review zelf aanpassen?

Nee, de review wordt ingevoerd door de opdrachtgever. Daar kun je zelf geen wijzigingen in aanbrengen. Je kunt wel een tegenvoorstel doen en samen met de opdrachtgever tot de juiste beoordeling komen.

Wie kunnen er reviews over mij schrijven?

Als je uitcheckt bij een werkgever dan kan de leidinggevende jou beoordelen. Dat noemen wij een review. Dat doet hij of zij aan de hand van criteria die vooraf zijn vastgesteld en die meetellen in jouw ‘rating’. Hoe beter de beoordeling, hoe meer sterren je achter je naam krijgt.

Mijn profiel werd gedeactiveerd, wat moet ik nu doen?

Het deactiveren van jouw profiel doen we niet zomaar. Dan moet er echt wel iets aan de hand zijn. Misschien ben je meerdere keren niet komen opdagen of heb je zonder geldige reden een opdracht geannuleerd? Bij FlexHero. vinden we betrouwbaarheid heel belangrijk en we behouden ons dus het recht voor om jouw profiel dan […]