Horeca banen.

Werken in de horeca is geweldig. Geen dag is hetzelfde en je weet van tevoren nooit wat je te wachten staat. Dat maakt deze fantastische branche lekker afwisselend, spannend en soms een beetje stressvol. Want of je nou in de bediening staat, in de keuken of in de housekeeping: in de horeca is áltijd iets te doen. Je hoeft je geen moment te vervelen en er zijn horeca banen in overvloed. Daar houden wij wel van.

Via FlexHero. kun je nu bij veel mooie bedrijven bij jou in de buurt aan de slag. Hippe restaurants, chique hotels, trendy bars… Voor iedere Hero is er wel een leuke en afwisselende opdracht te vinden. Wil je vanavond al aan het werk? Of zie je een festival staan waar je wel een paar dagen wilt bijverdienen?

Maak vandaag nog een goed en compleet profiel. Zorg dat je opvalt, doe met ons mee en ‘become a Hero’!

Horeca banen | FlexHero.

Werken in de horeca? Zéker doen!

Be a boss.

Als Hero kan je zelf je tijd indelen. Ideaal als het draait om banen in de horeca. Je bepaalt zelf waar én wanneer je werkt. Dat geeft je lekker veel vrijheid.

Get together.

Je wordt onderdeel van ons geweldige netwerk van Heroes én werkgevers. Met elkaar bereiken we heel veel moois.

Make magic.

Samen verrichten we wonderen. Werk mee aan de mooiste avonturen en bouw op FlexHero. aan je eigen toekomst.

Waarom werken in de horeca zo leuk is.

De mooiste horecabedrijven.

Steeds meer prachtige horeca ondernemingen sluiten zich aan bij FlexHero. Een unieke kans om daar aan het werk te gaan!

Jong en groeiend bedrijf.

FlexHero is jong, ambitieus en we willen in de horeca echt het verschil gaan maken. Groei met ons mee!

Lekker afwisselend.

De ene dag is de andere niet. In de horeca weet je nooit wat je te wachten staat. Dat maakt het spannend en afwisselend.

Altijd iets te doen.

De wereld van gastvrijheid staat nooit stil. Kijk om je heen en er is altijd werk te verrichten. Daar houden wij wel van!

Snel geld op je rekening.

Snel aftikken, daar houdt iedereen van. Dat snappen wij maar al te goed. We betalen je dan ook altijd binnen één werkdag uit.

Ontdek je eigen wereld.

Je kiest je eigen pad. Je bepaalt zelf waar je naartoe wilt groeien. Op FlexHero krijg je alle kansen om jouw dromen waar te maken!

De mooiste bedrijven.

Steeds meer prachtige horeca ondernemingen sluiten zich bij ons aan. Voor jou een unieke kans om daar aan het werk te gaan.

Jong en groeiend bedrijf.

FlexHero. is jong en ambitieus. Samen willen we het verschil maken in de horeca. Groei met ons mee en ga de uitdaging aan!

Lekker afwisselend.

De ene dag is de andere niet. In de horeca weet je nooit wat je te wachten staat. Dat maakt het spannend en afwisselend.

Altijd iets te doen.

De wereld van gastvrijheid staat nooit stil. Kijk om je heen en er is altijd werk te verrichten. Daar houden wij wel van.

Snel geld op je rekening.

Snel geld verdienen, wel zo prettig. Dat snappen wij maar al te goed. We betalen je dan ook altijd binnen één werkdag uit.

Ontdek je eigen wereld.

Je kiest je eigen pad. Je bepaalt zelf waar je naartoe wilt groeien. Op FlexHero. krijg je alle kansen om jouw dromen waar te maken.

Ervaringen van onze Heroes

Personeel werven | FlexHero.

Sam (19 jaar)

Ik heb al een aantal baantjes meer gehad in de horeca. Bij mij slaat de verveling nog wel eens toe als ik bij het zelfde bedrijf moet werken. Ik vind het namelijk leuk om verschillende mensen te leren kennen. Bij FlexHero heb ik de mogelijkheid om zelf te kiezen waar ik ga werken. Er zijn zoveel leuke bedrijven en mensen te ontdekken, waarom zou ik dan bij één bedrijf gaan werken. Ik ben in dienst bij FlexHero, maar kies zelf waar ik dit weekend wil gaan werken. En ze betalen me binnen 2 dagen uit, super fijn.

Werk vinden | FlexHero.

Floris (17 jaar)

Ik heb het hartstikke druk met sporten, met regelmatig wedstrijden door het hele land. Dat maakt het voor mij lastig om een vaste bijbaan te zoeken. Bij FlexHero heb ik gevonden waar ik zocht. Op de handige app zoek ik de diensten die mij het mij het leukst lijken. Meestal weet ik binnen een paar minuten of ik geselecteerd ben of niet. In en uit klokken op de app is easy, en ik krijg super snel betaald. Ik kan FlexHero bij iedereen aanbevelen die zelf wil bepalen waar en wanneer die werkt.

Een greep uit onze shifts

Naam bedrijf / organisatie

Plaatsnaam (00 km)

Naam bedrijf / organisatie

Plaatsnaam (00 km)