Geld verdienen? Kies voor een bijbaan in de horeca.

Een (extra) zakcentje is altijd welkom. Om dat nieuwe paar sneakers te kopen, te sparen voor je studie of na de pandemie die mooie reis te maken. Helaas komt het geld niet uit de lucht vallen en groeien er geen euro’s aan de Money Plant. Tijd om aan de slag te gaan. Maak een profiel aan op FlexHero. en vind binnen de kortste keren een super toffe bijbaan in de horeca.

Zo vind je een bijbaan in de horeca.

FlexHero. is dé plek waar werkgevers en werknemers elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten. Voor je die leuke horeca bijbaan vindt, maak je eerst een profiel aan. Upload een foto van je beste kant (wel je gezicht ;-)), vertel wie je bent en waar je goed in bent. Oh en beschrijf ook even wat jouw unique selling points zijn. Is het je aanstekelijke enthousiasme of je eindeloze doorzettingsvermogen? Benoem waar jij in uitblinkt.

Let op: we hebben een kopie van een identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of ID kaart) nodig én een bankrekeningnummer waarop je uitbetaald wordt. Als freelancer heb je een KvK en btw-nummer nodig. Daarnaast kun je alleen aan het werk als je een aansprakelijkheidsverzekering én een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt afgesloten. De meeste freelancers hebben die al.

Geld verdienen met toffe opdrachten.

FlexHero. staat vol met horeca vacatures bij jou in de buurt. Binnen no time kun je aan de slag als gastvrouw, barista, ober of kok. In een later stadium komen er ook leuke retail vacatures online. Zodra je een profiel hebt op FlexHero. is er onder het kopje ‘let’s get started’ een compleet overzicht te zien van je opdrachten en wanneer deze zijn ingepland.

Oh en, er is een app! Je hoeft dus niet telkens je laptop of iPad aan te slingeren om te zien of er nog leuke opdrachten in de buurt zijn óf dat je geselecteerd bent voor een klus. Download de FlexHero. app via de Play- of Appstore en let’s go.

En dan last but not least: geld! Het uurtarief verschilt per opdracht. Bij FlexHero. hanteren we altijd het wettelijke minimum. Gemiddeld verdien je zo’n € 12,- per uur. Heb jij een ander bedrag in gedachten? Ga dan in overleg met de werkgever.

Onderhandelen is mogelijk. Wat betreft de uitbetaling van je salaris. 48 uur na je werkdag staat het geld op je rekening. Heerlijk toch?!

Klaar voor een bijbaan in de horeca?

Schrijf je dan in via FlexHero. en download de app. Houd de vacatures scherp in de gaten. Voor je het weet verschijnt er eentje die jou op het lijf geschreven is.