Horeca personeel gezocht? Hier vind je de ware!

2020 was een bizar jaar. De horeca sloeg zich er strijdlustig doorheen. Inmiddels zijn de terrassen open en is de avondklok verdwenen. Toch zijn er nog voldoende uitdagingen. Wat dacht je van personeel? Een gedeelte van het ‘oude’ personeel komt misschien niet meer terug. In de zomer heb je misschien extra handjes nodig en zodra je in rustiger vaarwater zit is het juist niet nodig om ontzettend veel mensen in dienst te hebben. Kortom: je hebt goed personeel nodig op het juiste moment. Hoe je dat doet? Via FlexHero.

Meteen aan de slag.

Maak een bedrijfsprofiel aan en vind horeca personeel.

Personeel vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Via FlexHero. ontmoeten werknemers en werkgevers elkaar op een laagdrempelige manier. Het begint allemaal met een bedrijfsprofiel.

 1. Voordelen.
  Benoem de grootste voordelen van de functie die je biedt. Denk aan doorgroeimogelijkheden, ruimte voor eigen initiatieven of een mooi salaris.
 2. Sfeer.
  Iedereen wil werken binnen een leuk en fijn bedrijf. Omschrijf hoe de sfeer is binnen jouw bedrijf. Informeel en gezellig? Prestatiegericht en spannend? Maak er iets moois van.
 3. Duidelijkheid.
  Wees duidelijk. Niemand is gebaad bij lange, onduidelijke teksten. Laat dus zien wat de opdracht inhoudt en wat er verwacht wordt. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

Tips om personeel te werven.

Match het juiste horeca personeel.

Zodra je profiel compleet is kan het werven beginnen. Er zijn een heleboel kandidaten die zich aan gaan melden. Uit al die reacties kies je zelf de Hero die het beste bij de opdracht past. Ons matchsysteem zorgt ervoor dat jij altijd de meest relevante kandidaten als eerste te zien krijgt. Wel zo handig. 

 1. Kennismaken.
  Ontdek het profiel van de Hero. Hierop staat welke diploma’s hij of zij heeft, welke opdrachten er al zijn uitgevoerd en hoe de andere werkgevers de samenwerking hebben ervaren. Ziet dat er allemaal goed uit? Maak dan (online) kennis met de kandidaat.
 2. Voorwaarden.
  Je weet het zeker, dit is jouw match! Tijd om de voorwaarden af te stemmen. Via FlexHero. hanteren we het wettelijk minimum loon. Verwacht de kandidaat een hoger salaris? Dan is onderhandelen mogelijk.
 3. Aan de slag.
  De ideale Hero gevonden? Ontvang hem of haar dan met open armen en ga aan de slag. Ben je tevreden over de samenwerking? Zet de kandidaat dan in je persoonlijke flexpool. Die vind je binnen je FlexHero. account. Zodra je een nieuwe opdracht beschikbaar hebt, krijgen zij als eerst een melding. Wel zo makkelijk.

Wil je meer weten over het zoeken naar het beste horeca personeel? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op. FlexHero. staat voor je klaar.