Hoe kan ik bijverdienen?

Geld bijverdienen in de Horeca

Ben je toch altijd al graag onder de mensen? Is gezelligheid en een mooie tijd wel aan jou besteed? Neem een bijbaan in de horeca. Ondertussen dat je mensen met een grote glimlach serveert, of dat er een wereld voor je opengaat in de keuken, verdien je leuk bij. Schrijf je nu gratis en vrijblijvend in op FlexHero om te zien wat en waar in de horeca jou een aanbod kunnen doen.

Enkele voordelen van Horeca

Flexibele werktijden

In overleg met je chef of werkgever worden je werktijden ingevuld. Mocht je een verjaardag hebben, of om welke reden dan ook een vrije dag willen op die ene datum wordt hier zoveel als mogelijk gehoor aan gegeven. Begrijp wel dat in drukke tijden zoals feestdagen en weekenden je het hardst nodig bent.

Sterke fooien

Hoe blijer de mensen zijn hoe hoger fooien oplopen. Een blij gezicht en netjes te woord staan met vlotte service is in het restaurant al vaak voldoende. Geef je gasten het beste wat jij kan bieden, je werkgever zal meer dan tevreden met je zijn en jij steekt de extra fooien bovenop je loon in jouw portemonnee.

Werken als verkoper

Help mensen bij het kopen van een product. Dit kan letterlijk van alles zijn, kleding, elektronica, en noem maar op. Ligt jouw hart dichtbij mode? Misschien weet je al het 1 en ander ervan of wilt meer leren? Je krijgt je kans in de retail sector. Je bent correct en beleefd met altijd een luisterend oor naar vragen. Niet altijd, maar soms zit er zelfs commissie achter een verkocht product. Dit betekent goed nieuws voor jou want je verdient nog meer dan alleen je salaris.

Doorgroeien in je loopbaan

Een goede verkoper kan veel verdienen. Neem alle soorten ervaringen in je op en stroom verder in de retail sector. Misschien verkoop je nu een kledingstuk, wat al fantastisch is natuurlijk. Maar wie weet in je latere carrière dat je auto’s of zelfs huizen kan verkopen. Wij van FlexHero zien graag het beste voor je. Begin als verkoper in elk gewenste regio van Nederland, wij helpen je om verder in de retail sector te groeien.

Waarom kiezen voor FlexHero?

Je krijgt je salaris uitbetaald door FlexHero, wij betalen jouw verdiensten en wel binnen 48 uur. Dus je hoeft geen maand te wachten tot je eindelijk krijgt uitbetaald. Vandaag werken is overmorgen al dat ene ding kopen waar je zo naar uitkijkt. Je uursalaris is ook met gemiddeld € 12,- aantrekkelijk te noemen. Is dit uurloon toch niet helemaal wat je voor ogen had? Je bent vrij om met je werkgever te onderhandelen.