Ik wil wat bijverdienen, maar hoe pak ik dat aan?

Geld in je broekzak en gaan. Dat willen we maar al te graag. Maar hoe pak je dat aan? Via FlexHero. natuurlijk! Al eerder vertelden we je hoe je snel leuk werk vindt. Vandaag vertellen we over werken in de horeca en retail. Dus, denk jij regelmatig: “Ik wil wat bijverdienen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen…”? Lees dan even verder.

Geld bijverdienen in de Horeca.

Op dit moment is er een tekort aan horecapersoneel. Doordat veel zaken hun deuren tijdelijk sloten, ging personeel op zoek naar ander werk. Inmiddels versoepelen de Coronaregels en gaan restaurants, cafés en barren weer open. Echter komt niet al het personeel terug… Grijp dus je kans. Ga aan de slag als gastvrouw, kok of in de bediening.De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.

De grootste voordelen van werken in de horeca? Da’s easy.

 • Lekker afwisselend.
  De ene dag is de andere niet. In de horeca weet je nooit wat je te wachten staat en dat maakt het superleuk.
 • Je bepaalt je eigen pad.
  Via FlexHero. zijn ontzettend veel opdrachten beschikbaar. Jij bepaalt waar en wanneer je wilt werken. Daarnaast stippel je zelf je carrièrepad uit. Waar wil jij zijn over een jaar?
 • De mooiste bedrijven.
  Steeds meer prachtige horecaondernemingen sluiten zich bij ons aan. Voor jou een unieke kans om daar aan het werk te gaan.

Werken in de retail sector.

Adviseren, verkopen, service verlenen… Dat is werken in de retail. Ben jij de persoon die ervoor zorgt dat een klant de winkel verlaat met een brede glimlach? Dan is dit werk op jouw lijf geschreven.

 • Regelmaat en overzicht.
  Dankzij duidelijke openingstijden weet je altijd waar je aan toe bent. Handig om ook je privé planning op orde te houden.
 • Groei door.
  Als je hard werkt en je klanten goed aanvoelt, dan groei je razendsnel door naar een baan met meer verantwoordelijkheid.
 • Hippe winkels.
  Net als horecazaken, ontdekken ook hippe winkels FlexHero. steeds sneller. En da’s gunstig voor jou. Je gaat namelijk aan de slag voor de mooiste bedrijven.

Hoe veel geld kan ik bijverdienen?

Voor niets gaat de zon op, snappen we. Daarom word je via FlexHero. altijd binnen 48 uur uitbetaald. Werk je op donderdag een paar uurtjes? Dan kun jij zaterdag op een biertje trakteren. Het salaris ligt bij elke opdracht anders, maar één ding is zeker: het wettelijke minimum wordt áltijd gehanteerd. Gemiddeld verdien je € 12,- per uur. Heb je een ander salaris voor ogen? Onderhandel dan met de werkgever.

Schrijf je in en start met geld verdienen.

FlexHero. is live in Utrecht. Andere steden in Nederland volgen kort daarna. Schrijf je nu in, zodat je als eerste die toffe opdracht te pakken hebt.