Snel leuk werk vinden? Zo doe je dat.

Werk vinden is niet altijd even makkelijk. Je wilt dat je baan leuk en uitdagend is… Oh en de werkplek inclusief werkgever zijn ook niet onbelangrijk. Via FlexHero. bepaal jij zelf voor wie je werkt en wanneer. Dus, snel leuk werk vinden? Neem het heft in eigen hand.

Een leuke baan vinden begint bij jezelf.

Jij weet wat je kunt, maar je toekomstige werkgever (nog) niet. Maak een eigen profiel aan op FlexHero. en vertel over jezelf. Waar ben jij goed in? Wat maakt je uniek? En wanneer ben je beschikbaar?

Bedenk ook meteen wat voor dienstverband jij prettig vindt. Je kunt kiezen voor flexibel werken of freelancen.

  • Flexibel werken houdt in dat je via FlexHero. op uitzendbasis voor een bedrijf werkt.
  • Een freelancer noemen we ook wel ZZP’er. Je hebt een eigen KvK nummer en kiest via FlexHero. zelf mooie opdrachten uit.

Flexibel werk vinden bij opdrachtgevers in de buurt.

Tijd om jouw droombaan te vinden! Neem een kijkje op FlexHero. en ontdek welke werkgevers een toffe opdracht aan bieden. Verstuur een enthousiaste reactie en wachten maar… Gelukkig laat dat wachten niet lang om zich wachten. Binnen no time ontvang je een reactie en hoor je of jij de gelukkige bent. Lukt het niet bij de ene werkgever? Wees dan niet getreurd. FlexHero. zit bomvol leuke uitdagingen. 

We horen je denken…. Hoe zit het met de administratieve zaken? Hoe regel ik mijn pensioen, vakantiedagen of ziekte? Wij helpen je graag. Wanneer je een opdracht via FlexHero. aanneemt, ben je namelijk in dienst bij ons. Dat houdt in dat wij je uitbetalen (en dat doen we razendsnel) en dat alle overige personeelszaken ook door ons worden geregeld.

Online werk vinden via FlexHero.

Zodra het je gelukt is om een baan te vinden, komt daar natuurlijk een eerste werkdag bij kijken. Vertrek op tijd, kleed je goed, zet je grootste glimlach op en ga lekker aan het werk bij je opdrachtgever. Hoe beter je functioneert, hoe vaker je terug mag komen. Zit je opdracht erop? Meld je bij je leidinggevende en check uit op FlexHero. Zodra alles is goedgekeurd verwerken wij direct jouw gewerkte uren in ons systeem.

Als je aan het werk gaat via FlexHero. word je onderdeel van iets moois. Een wereld van leuke collega’s en gave bedrijven gaat voor je open. Plezier hebben en lekker verdienen liggen binnen handbereik. Become a Hero!