Payrolling.

FlexHero. maakt het bedrijven graag zo makkelijk mogelijk. We begrijpen als geen ander dat een ondernemer zijn kostbare tijd liever besteedt aan het verbeteren van het bedrijfsresultaat dan aan het bijhouden van de loon- en salarisadministratie. Logisch! Maar werken met personeel betekent ook dat je iedere dag de zaken piekfijn op orde moet hebben. En dat je risico’s loopt. Eén van de manieren waarop FlexHero. je daar uitstekend bij kan helpen is payrolling.

Dit is payrolling.

Bij payrolling nemen wij de salarisadministratie én het juridisch werkgeverschap van je over. Je werknemer komt dan op onze loonlijst te staan maar blijft wel gewoon bij jou aan het werk. Via een opdrachtovereenkomst of payrollcontract is FlexHero. daarna de verantwoordelijke voor ‘de verplichtingen van het juridisch werkgeverschap’. Wij verzorgen de salarisadministratie en de loonuitbetaling maar ook de doorbetaling bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, eventuele ontslagkosten en verzekeringen. Dat bespaart je dus ontzettend veel tijd, geld en kopzorgen.

Werkgeverschap.

Bij payrolling komt de werknemer bij FlexHero. op de loonlijst te staan. Wij zijn daarmee juridisch werkgever en dus verantwoordelijk voor alle bijbehorende wettelijke verplichtingen. Dit noemen wij ook wel formeel werkgeverschapDe ondernemer met wie wij de het payrollcontract hebben gesloten, is de functionele werkgever of inlener. Jij bepaalt wel zelf wat de payrollmedewerker gaat verdienen en hoeveel uur de hij of zij gaat werken. FlexHero. verzorgt de uitbetaling van het salaris en het vakantiegeld en verstuurt de correcte loonstroken en de jaaropgaven. Dat hoef je dus niet meer zelf te regelen.

Wat is Payroll?

Bij Payrollen nemen wij de salarisadministratie én het juridisch werkgeverschap van je over. Je werknemer komt dan op onze loonlijst te staan maar blijft wel gewoon bij jou aan het werk. Via een opdrachtovereenkomst of Payrollcontract is FlexHero daarna de verantwoordelijke voor ‘de verplichtingen van het juridisch werkgeverschap’. Wij verzorgen dan de salarisadministratie en de loonuitbetaling maar ook de doorbetaling bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, eventuele ontslagkosten en verzekeringen. Dat bespaart je dus ontzettend veel tijd, geld en kopzorgen!

Werkgeverschap

Bij Payroll komt de werknemer bij FlexHero. op de loonlijst te staan. Wij zijn daarmee juridisch werkgever en dus verantwoordelijk voor alle bijbehorende wettelijke verplichtingen. Dit noemen wij ook wel formeel werkgeverschap. De ondernemer met wie wij de het payroll contract hebben gesloten, is de functionele werkgever of inlener. Hij of zij bepaalt wel zelf wat de payrollmedewerker gaat verdienen en hoeveel uur de medewerker gaat werken. FlexHero. verzorgt de uitbetaling van het salaris en het vakantiegeld en verstuurt de correcte loonstroken en de jaaropgaven. Dat hoef je dus niet meer zelf te regelen!

De kosten van payrolling.

De kosten van payrolling zijn sterk afhankelijk van de eigen bedrijfsregeling. Denk bijvoorbeeld aan  aan pensioenen, vrije dagen en toeslagen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Waar wacht je nog op?

FlexHero. is hét nieuwe platform om je medewerkers onder te brengen. We leggen razendsnel contacten tussen jou als werkgever en onze enthousiaste professionals. Heroes noemen wij die. Die selecteren wij zorgvuldig zodat we zeker weten dat ze passen bij de job. Je kiest de beste kandidaat uit, spreekt samen een tarief af en FlexHero. verzorgt voor jullie de rest. Why wait?!

De voordelen van payrolling.

Tijdwinst.

Je draagt de personeels- en salarisadministratie van je payrollmedewerkers aan ons over en dat bespaart je veel tijd, geld en een hoop frustratie.

Minder risico.

Bij Payroll is FlexHero de werkgever van je werknemers. Wij zijn dus verantwoordelijk voor de kosten van doorbetaling bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en ontslagvergoedingen.

Altijd op tijd betaald .

Je payrollmedewerker krijgt altijd op tijd betaald en kan op ons platform altijd de loonstrookjes en jaaroverzichten terugvinden. Daar hoef je je dus geen zorgen meer om te maken.

Zelf de controle.

Je werft en selecteert zelf n nog altijd de payrollmedewerkers. Je bent dus niet afhankelijk van een uitzendbureau. Dat bespaart je werving- en selectiekosten die anders in rekening zouden zijn gebracht.

Makkelijk opzeggen.

Als de samenwerking met de payrollmedewerker even niet zo loopt als je hoopte, dan kun je vrij eenvoudig afscheid nemen van de payrollmedewerker door het payrollcontract te beëindigen.

Juridische zekerheid.

Wet- en regelgeving is voor werkgevers vaak veel complexer dan verwacht. En er gaat heel veel tijd in zitte. Als je medewerkers op onze loonlijst komen, is dat allemaal verleden tijd!

Tijdwinst.

Je draagt de personeels- en salarisadministratie van je payrollmedewerkers aan ons over. Dat bespaart je tijd, geld en kopzorgen.

Minder risico.

Bij payrolling is FlexHero. de werkgever van je werknemers. Wij zijn dus verantwoordelijk voor de kosten van doorbetaling bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en ontslagvergoedingen.

Altijd op tijd betaald.

Je payrollmedewerker krijgt altijd op tijd betaald. En op ons platform kan hij of zij altijd de loonstrookjes en jaaroverzichten terugvinden. Lekker makkelijk.

Zelf de controle.

Je werft en selecteert zelf nog altijd de payrollmedewerkers. Je bent dus niet afhankelijk van een uitzendbureau. Dat bespaart je werving- en selectiekosten.

Makkelijk opzeggen.

Als de samenwerking met de payrollmedewerker even niet zo loopt als je hoopte, dan neem je vrij eenvoudig afscheid van de medewerker door het payrollcontract te beëindigen.

Juridische zekerheid.

Wet- en regelgeving is voor werkgevers vaak veel complexer en tijdrovender dan verwacht. Als je medewerkers op onze loonlijst komen, is dat allemaal verleden tijd!