Utrecht.

Werken in Utrecht.

Utrecht krijgt de primeur! Vanwege de centrale ligging, de aanwezigheid van duizenden welwillende studenten, de wijd vertakte horeca en de prachtige binnenstad, is de Domstad een trekpleister voor jong en oud. Veel winkels en horecabedrijven zijn er straks weer op zoek naar goed en gedreven personeel. Zij plaatsen weer vacatures in de horeca en vacatures in de retail. FlexHero. besloot daarom in Utrecht van start te gaan en van daaruit te gaan groeien door heel Nederland. In 2021 is het mogelijk voor werknemers, werkgevers en ZZP’ers om elkaar van dienst zijn via ons platform. Goede mensen vinden en gaan lekker aan de slag.

Scoor een gave opdracht.

Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca of in de retail in Utrecht? Maak dan gratis een profiel aan! Je krijgt toegang tot leuke vacatures die bij jouw profiel passen. Oh enne, die vacatures zijn geplaatst door werkgevers bij jou in de buurt. Je reageert via de website, jullie stemmen samen het uurloon af en met een beetje geluk kun je dezelfde dag nog aan de slag. En het wordt nog beter… FlexHero. betaalt jouw salaris binnen 24 tot 48 uur uit.

Vind goed personeel.

Goed personeel vinden is niet eenvoudig. Een vacature voor een gastvrouw in de horeca of een leuke winkelmedewerker in de retail levert vaak niet het gewenste resultaat. Er gaat een tijdrovende sollicitatieprocedure aan vooraf terwijl je de werknemer dan nog niet eens écht aan het werk hebt gezien. Dat is bij FlexHero. veel makkelijker! Je maakt een profiel aan van je onderneming, plaatst je opdrachten en eisen waaraan iemand moet voldoen en geeft een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden. Ons platform zorgt ervoor dat alleen kandidaten met het juiste profiel kunnen reageren. Stem samen het uurloon af en ga ervoor.

Voordelen van FlexHero.

FlexHero. is een platform waar werknemers, opdrachtgevers en freelancers elkaar makkelijk en snel kunnen helpen. Als je (gratis) een profiel hebt aangemaakt, zie je direct welke kandidaten en bedrijven in jouw omgeving vacatures hebben geplaatst. Dat biedt veel voordelen:

  • Geen tijdrovende sollicitatieprocedure.
  • Je zit nergens aan vast. Als het niet goed bevalt dan hoef je ook niet met elkaar verder.
  • Als Hero ben je in dienst van FlexHero en niet van de opdrachtgever. Zo kunnen we je lekker snel uitbetalen en heb jij één adres voor al je vragen.
  • Ben je een opdrachtgever? Dan betaal je aan FlexHero. het uurloon van de Hero en een kleine fee. En verder niets!
  • FlexHero. verzorgt de salarisadministratie, de jaaropgaven, de uitbetaling (ook bij ziekte) en is het aanspreekpunt voor de Heroes. Dat maakt het voor iedereen heel makkelijk.

Meer weten over werken in Utrecht?

Wil je meer weten over vacatures in Utrecht? Op onze website vind je snel antwoord op al je vragen. Snel aan de slag? aan de slag? Schrijf je dan al vanavond al werken in de horeca, werken in de retail of je alvast inschrijven als freelancer: wacht dan niet langer en word snel lid van FlexHero.!