Uitzenden.

Extra personeel nodig? Kies voor een uitzendkracht. Eén van onze uitzendkrachten gaat bij je aan de slag op flexibele basis. Die flexwerker kiezen we natuurlijk wel zorgvuldig voor je uit. Jouw wensen, eisen en voorwaarden moeten perfect aansluiten bij die van de uitzendkracht zelf en andersom. Gelukkig heeft FlexHero. jaren ervaring met het matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Geld verdienen | FlexHero.

Werving en selectie.

Bij uitzenden gaat de dienstverlening van FlexHero. verder dan alleen het koppelen van opdrachtgevers en uitzendkrachten. FlexHero. neemt als uitzendbureau ook de werving en selectie van de juiste kandidaten over. We beschikken over een enorm netwerk vól goede, gedreven uitzendkrachten en opdrachtgevers. Door onze ervaring en met ons moderne platform zijn we in staat snel en goed partijen aan elkaar te koppelen. Na een proefperiode zien we dan ook vaak dat zij op vaste basis met elkaar verdergaan. 

Via FlexHero. bespaar je ook een heleboel tijd. Je hoeft geen dure advertenties te plaatsen, vacatures te schrijven, sollicitatiebrieven te lezen en de gesprekken te voeren. Wij stellen goede kandidaten aan jou voor. En bevalt dat niet? Dan komt er een andere.

De voordelen van uitzenden.

Het grootste voordeel van werken met uitzendkrachten is dat je hen inzet op momenten dat je ze écht nodig hebt. In drukke periodes zet je meer mensen in dan wanneer je in rustiger vaarwater zit. Logisch! FlexHero. is al lang actief in diverse branches. We weten dus exact wanneer de pieken en dalen zijn in de markt.  

Een andere goede reden om uitzendkrachten in te zetten is het voorkomen van loondoorbetaling bij ziekte. Omdat je niet de werkgever bent van onze uitzendkrachten, hoef je in ziekte niet door te betalen. Daarnaast zorgen we voor alle andere administratieve verplichtingen die bij het werkgeverschap horen. Denk aan de administratie van de ziek- en herstelmeldingen, het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven en het bijhouden van vakantiedagen.

 

Werving & selectie

Bij uitzenden gaat de dienstverlening van FlexHero. verder dan alleen het koppelen van opdrachtgevers en uitzendkrachten. FlexHero. kan als uitzendbureau ook de werving en selectie van de juiste kandidaten overnemen. We beschikken over een enorm netwerk vól goede en gedreven uitzendkrachten en opdrachtgevers. Door onze ervaring én met ons moderne platform zijn we in staat snel en goed partijen aan elkaar te koppelen. Na een proefperiode zien we dan ook vaak dat zij op vaste basis met elkaar verdergaan.

Bovendien bespaar je jezelf veel tijd omdat FlexHero. de werving en selectie voor je verzorgt. Je hoeft zelf geen vacatures te plaatsen, sollicitatiebrieven te lezen, dure advertenties te plaatsen en eindeloze gesprekken te voeren. Dat bespaart je veel kostbare tijd (en dus geld).

Wat zijn de voordelen van Uitzenden?

Het grootste voordeel van het werken met uitzendkrachten is natuurlijk dat je uitzendkrachten kunt inzetten wanneer je ze echt nodig hebt. In drukke periodes zet je meer mensen in dan wanneer je in rustiger vaarwater zit. Logisch! FlexHero. is al lang actief in diverse branches zodat we nu heel goed weten wanneer de pieken en dalen zijn.

Een andere goede reden om uitzendkrachten in te zetten is het voorkomen van loondoorbetaling bij ziekte. Omdat je niet de werkgever bent van onze uitzendkrachten, hoef je in ziekte niet door te betalen. Daarnaast zorgt FlexHero. ook voor alle andere administratieve verplichtingen die bij het werkgeverschap horen. Denk aan de administratie van de ziek- en herstelmeldingen, het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven en het bijhouden van vakantiedagen.

De kosten van uitzenden via FlexHero.

Als je een uitzendkracht inhuurt, betaal je daarvoor een vast tarief van € 2,00 bovenop het uurloon aan FlexHero. Wij zijn dan de officiële werkgever. Dat houdt onder andere in dat we de uitbetaling van het loon, de afdracht van premies en heffingen aan de Belastingdienst voor onze rekening nemen.

Waar wacht je nog op?

FlexHero. is hét nieuwe platform waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar treffen. We beschikken over een geweldig netwerk van opdrachtgevers en uitzendkrachten die samen aan hun toekomst willen werken. FlexHero. maakt het iedereen nóg makkelijker. Wij nemen het papierwerk graag van je over en jullie kunnen ondernemen. Dat bespaart tijd, geld en een hoop administratie. Why wait?!

De voordelen van uitzenden.

Be a boss.

Zelf bepalen wanneer je meer mensen nodig hebt. Of juist minder. Vooruitzien is regeren. En wij regelen het voor je.

Get together.

Samen staan we sterker. En werken we samen. Je kunt kiezen uit professionals die graag bij je aan de slag willen. Heroes!

Make Magic.

De handen vrij om aan te pakken. Tijd om je toekomstplannen uit te werken. Dat is pas ondernemen. Magisch!

Tijdwinst.

De werving en selectie doen wij. Daar zijn we goed in. En zo heb jij de tijd om je te richten op je eigen onderneming.

Perfecte planning.

Snel extra handjes nodig? Of juist minder? Je vraagt net zoveel uitzendkrachten als je nodig hebt en wij regelen het.

Geen dure advertenties.

Wij zorgen dat de juiste mensen bij je aan de slag gaan. Dure advertenties en sollicitaties, die heb je nu niet meer nodig!

Be a boss.

Zelf bepalen wanneer je meer mensen nodig hebt. Of juist minder. Vooruitzien is regeren. En wij regelen het voor je.

Get together.

Samen staan én werken we sterker. Je kunt kiezen uit professionals die graag bij je aan de slag willen. Heroes!

Make magic.

De handen vrij om aan te pakken. Tijd om je toekomstplannen uit te werken. Dat is pas ondernemen. Magisch!

Tijdwinst.

De werving en selectie doen wij. Daar zijn we goed in. Zo heb jij de tijd om je te richten op je eigen onderneming.

Perfecte planning.

Snel extra handjes nodig? Of juist minder? Jij geeft het aantal uitzendkrachten aan, wij regelen de rest.

Geen dure advertenties.

Wij zorgen dat de juiste mensen bij je aan de slag gaan. Dure advertenties en sollicitaties, die heb je nu niet meer nodig!