ZZP bemiddeling.

Werken met ZZP’ers is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Niet zo gek want met het inzetten van een ZZP’er weet je vrijwel zeker dat het werk goed wordt uitgevoerd. Een freelancer is per slot van rekening zelfstandig en loopt de kantjes er niet snel vanaf. Maar het werken met zelfstandigen neemt ook risico’s en verplichtingen met zich mee. Je moet goed op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving, allerhande formulieren invullen en er een feilloze administratie op nahouden. Dat kost tijd, geld en een hoop (juridisch) speurwerk. Bovendien is het aanbod freelancers zo groot dat het maar de vraag is of je wel voor de juiste ZZP’er hebt gekozen. FlexHero. maakt het je een stuk makkelijker met ZZP-bemiddeling.

Dit is ZZP bemiddeling.

Het werken met ZZP’ers vraagt zonder enige twijfel om extra aandacht. Je krijgt als werkgever bijvoorbeeld te maken met modelovereenkomsten, verschillende betalingstermijnen en controle van kilometervergoedingen en declaraties. Zaken waar je misschien nog helemaal niet bekend mee bent. Kortom, met de inzet van een freelancer ben je er nog niet. Onze ZZP bemiddeling omvat meer dan het koppelen van opdrachtgevers en ZZP’ers. Of het nu gaat om freelancers die voor het eerst bij je komen werken of om ZZP’ers die al jaren zaken met je doen, in beide gevallen neemt FlexHero. de afwikkeling van de administratie, facturatie én correcte uitbetaling graag van je over. Dat bespaart jou tijd en administratieve rompslomp. Daarnaast worden alle juridische risico’s afgedekt.

Goed voor iedereen.

ZZP’ers (of freelancers) zijn verantwoordelijk voor hun eigen bedrijf. Ze steken ziel en zaligheid in hun onderneming en vinden het vaak heerlijk om niet meer voor een baas te hoeven werken. Vrijheid! Ze delen zelf hun tijd in en werken waar ze willen. Dat maakt het werken met deze zelfstandigen ook best riskant. Ze kunnen namelijk ook zomaar voor een ander aan de slag. Je moet ze dus te vriend houden… Met de ZZP bemiddeling van FlexHero. ben je er altijd zeker van dat je ZZP’ers op tijd betaald krijgen. Omdat wij hun facturen voorfinancieren, heb je daar nooit meer omkijken naar. Dat is voor werkgevers plezierig maar voor ZZP’ers helemáál. Bovendien controleren wij ook zelf hun facturen, declaraties en vergoedingen. Dat bespaart niet alleen tijd maar ook een hoop geld. 

Wat is ZZP bemiddeling?

Het werken met ZZP’ers vraagt zonder enige twijfel om extra aandacht. Je krijgt als werkgever bijvoorbeeld te maken met modelovereenkomsten, verschillende betalingstermijnen en controle van kilometervergoedingen en declaraties. Zaken waar je misschien nog helemaal niet bekend mee bent. Kortom, met de inzet van een freelancer ben je er nog niet.Onze ZZP bemiddeling omvat meer dan alleen het koppelen van opdrachtgevers en ZZP’ers. Of het nu gaat om freelancers die voor het eerst bij je komen werken of om ZZP’ers die al jaren zaken met je doen, in beide gevallen kan FlexHero. de afwikkeling van de administratie, facturatie én correcte uitbetaling van je overnemen. Dat bespaart je veel tijd, administratieve rompslomp en de juridische risico’s zijn afgedekt.

Goed voor iedereen.

ZZP’ers (of freelancers) zijn verantwoordelijk voor hun eigen bedrijf. Ze steken ziel en zaligheid in hun onderneming en vinden het vaak heerlijk om niet meer voor een baas te hoeven werken. Vrijheid! Ze kunnen zelf hun tijd indelen en werken waar ze willen. Dat maakt het werken met deze zelfstandigen ook best riskant. Ze kunnen namelijk ook zomaar voor een ander aan de slag. Je moet ze dus te vriend houden…Met de ZZP bemiddeling van FlexHero. ben je er altijd zeker van dat je ZZP’ers op tijd betaald krijgen. Omdat wij hun facturen kunnen voorfinancieren, heb je daar nooit meer omkijken naar. Dat is voor werkgevers plezierig maar voor ZZP’ers helemáál. Bovendien controleren wij ook zelf hun facturen, declaraties en vergoedingen. Dat bespaart dus niet alleen tijd maar vaak ook een hoop geld.

 

De kosten van ZZP bemiddeling via FlexHero.

De kosten van ZZP bemiddeling door FlexHero. bedragen 5% van het uurloon van de ZZP’er.

Waar wacht je nog op?

FlexHero. is hét nieuwe platform om de administratie omtrent je ZZP’ers onder te brengen. Of dat nu gaat om een nieuwe ZZP’er die je op FlexHero. hebt ontdekt óf om ZZP’ers die al jaren bij je werken. We nemen het papierwerk graag van je over. Dat bespaart je tijd, geld en een hoop administratie. Why wait?!

De voordelen van ZZP bemiddeling.

Tijdwinst.

FlexHero. neemt de administratie m.b.t. je ZZP’er(s) uit handen. Dat betekent veel tijdwinst en de ruimte om je op je corebusiness te richten.

Facturen op tijd betaald.

FlexHero. kan voorfinancieren. De facturen van je ZZP’er worden altijd binnen 1 week correct uitbetaald. Dat geeft iedereen echt een heel goed gevoel.

Wij controleren.

Controle van facturen, declaraties, vergoedingen van je ZZP'ers: dat doen wij. En reken maar: daar zijn we heel erg goed in! Dat levert tijd en geld op.

Groot netwerk.

Wij hebben een groot netwerk ZZP’ers. Wanneer je op zoek bent naar de juiste freelancer voor de job, dan kunnen wij je daarbij heel goed assisteren.

Alles in huis.

Het werken met freelancers vraagt om kennis van specifieke regelingen, overeenkomsten en documenten. Geen zorgen: daar weten wij alles van.

Geen risico's.

Wij zijn als specialist helemaal op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Juridische risico’s die bij het inzetten van ZZP’ers horen, zijn afgedekt.

Tijdwinst.

FlexHero. neemt de administratie m.b.t. je ZZP’er(s) uit handen. Dat betekent veel tijdwinst en de ruimte om je op je corebusiness te richten.

Facturen op tijd betaald.

FlexHero. kan voorfinancieren. De facturen van worden binnen één week correct uitbetaald. Dat geeft iedereen een goed gevoel.

Wij controleren.

Controle van facturen, declaraties, vergoedingen van je ZZP'ers? Dat doen wij. En reken maar: daar zijn we heel erg goed in!

Groot netwerk.

Wij hebben een groot netwerk ZZP’ers. Wanneer je op zoek bent naar de juiste freelancer voor de job, helpen wij je uit de brand.

Alles in huis.

Het werken met freelancers vraagt om kennis van specifieke regelingen, overeenkomsten en documenten. Geen zorgen: daar weten wij alles van.

Geen risico's.

Wij zijn als specialist helemaal op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Juridische risico’s die bij het inzetten van ZZP’ers horen zijn afgedekt.