FlexHero. Eindhoven voor Vacatures

Uitzendbureau

vacatures Eindhoven van uitzendbureau FlexHero

Wij vinden goed betaald werk voor je

Vacatures

Vind jouw droombaan in:

Limburg

Brabant

Utrecht

Gelderland

 

Wie zijn wij ?

FlexHero. Jouw uitzendbureau!

Tegenwoordig kan je op heel veel verschillende manieren een baan vinden. Je zoekt op internet, je schrijft je in op een platform als https://flexhero.com, je volgt de social media kanalen van je favoriete werkgevers en je bent actief in je privéleven. Kortom, je kunt zelf héél veel doen om een leuke baan te vinden die bij jou past. En die baan is vaak dichterbij dan je denkt!

Vroeger zocht je in kranten en vakbladen naar vacatures die je leuk vond. Dan schreef je je beste sollicitatiebrief, printte je je mooiste CV uit en rende je naar de brievenbus. De sollicitatieprocedure die daarop volgde was vaak langdradig. In veel gevallen kreeg je zelfs helemaal geen reactie of duurde het eindeloos voordat de opdrachtgever liet weten of je door was naar een volgende ronde. En was dat onverhoopt niet het geval, dan ontving je een kort briefje waarin stond dat je niet in aanmerking kwam voor de baan. De hoop op een goede afloop ging vaak samen met dat A4’tje de prullenbak in.

Vakgebied

Het aanbod van vakgebieden door FlexHero maakt het vinden van een werkplek in jouw beroep makkelijk.

Opleidingsniveau

Wat is jouw hoogst genoten scholing? Wij vinden iets passends dat bij jouw opleiding hoort.

Uren per week

Wil je veel of juist minder uren in de week werken? Filter naar de tijd die jij wil en kan besteden aan je droombaan.

Limburg

In onder andere:
Maastricht
Valkenburg
Geleen
Roermond
Venlo

Brabant

In onder andere:
Eindhoven
Valkenswaard
Den Bosch
Breda
Oosterhout

Vlakbij jou

Je ziet het, we zijn in een groot deel van Nederland actief om zoveel mogelijk mensen dichtbij huis aan een baan te helpen.

Gelderland

In onder andere:
Arnhem
Nijmegen
Ede
Doetinchem

Jouw toekomst bij het uitzendbureau

Bij een uitzendbureau gaat dat heel anders. Uitzendbureaus brengen vraag en aanbod van arbeid bij elkaar. Bedrijven met openstaande vacatures die op zoek naar personeel (vraag) worden dus gekoppeld aan mensen die op zoek zijn naar werk (aanbod).

Een uitzendbureau probeert dat uiteraard zo goed mogelijk te doen. We willen de juiste kandidaat op de juiste plek! Werkgever blij, werknemer blij en FlexHero. natuurlijk ook!

De juiste ‘match’

Als je je inschrijft bij FlexHero. dan komen jouw gegevens in ons systeem terecht. We kunnen dan meteen al zien welke banen goed bij jou passen op basis van de opleiding en de kennis die je hebt. Dat kunnen parttime of fulltime banen zijn, leuke bijbaantjes, tijdelijke projecten en opdrachten of een vaste baan voor langere tijd.

Maar we willen natuurlijk ook heel graag persoonlijk met je kennismaken. Dan kunnen we goed kunnen inschatten of jij inderdaad bij de werkgever past. En andersom natuurlijk. Die klik vinden wij bij FlexHero. heel belangrijk. Sterker nog, daar draait het allemaal om!

Persoonlijk & betrokken

In een eerste gesprek bespreek je je CV met één van onze enthousiaste intercedenten. We willen namelijk alles weten over je opleidingen en je werkervaring. 

Maar we zijn vooral benieuwd naar je ambities, je wensen en behoeften, naar wat voor type werk je zoekt en welke baan daar goed bij past. Hoe meer we van jou weten, hoe groter de kans dat we die juiste match kunnen maken.

Onze intercedenten kennen onze opdrachtgevers goed. Ze weten heel goed welke banen er door werkgevers bij FlexHero. zijn neergelegd en waar je als kandidaat aan moet voldoen. 

Zo kunnen wij snel beoordelen waar jij goed past en of er al een job is die jij zou kunnen invullen. Het kan dus opeens heel snel gaan! Zeker als het goed gaat met de economie zoals nu. Er is heel veel personeel nodig in Nederland

flexhero Eindhoven verticale banner vacatures eindhoven

Welke banen vind je bij FlexHero.?

Bij FlexHero. kan je terecht voor heel veel leuke banen op verschillende niveaus. Van middelbaar geschoold tot en met kandidaten met een hbo diploma. We bieden banen voor starters, zonder ervaring en ook voor leidinggevende functies. Onze werkgevers zijn actief in heel diverse vakgebieden zoals: horeca, retail, productie, logistiek, ICT, techniek, weg- en waterbouw, tuinbouw, varkenshouderij en nog veel meer.

De voordelen van werken via FlexHero.com

Werken via FlexHero. is in de eerste plaats gewoon heel erg leuk. Wij zijn een jonge, enthousiaste en vrolijke club met heel veel ambities. We willen graag dat onze kandidaten een leuke baan vinden en dat onze opdrachtgevers daar supertevreden mee zijn. Een goede match is zó belangrijk! Dat is fijn voor alle betrokken partijen en dáár werken we dag en nacht heel hard voor! En daar profiteer je van want we bieden je heel wat voordelen:

FlexHero. heeft een al een mooi netwerk

Netwerken is niet voor iedereen weggelegd. Dat is vaak spannend en kost veel tijd. Misschien begin je net pas met werken en weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Geen nood! We doen al een hele tijd mee en via FlexHero. kom je sneller bij mooie bedrijven binnen dan wanneer je zelf solliciteert. Vergeet die open sollicitaties!

Bij uitzendbureau werken

Lijkt het jou leuk om bij een uitzendbureau te werken? Dat snappen wij natuurlijk wel! Je komt in contact met heel veel mooie bedrijven, heel leuke kandidaten en er zijn heel diverse banen. Commercieel, administratief, in de marketing, je kunt het zo gek niet bedenken. Lijkt dat je wat? Wil je meewerken aan onze ambities? Neem dan contact op met FlexHero.!

Je krijgt lekker snel uitbetaald

Als je ergens in vaste dienst bent, word je aan het einde van iedere maand uitbetaald. Als ZZP’er moet je soms nog veel langer op je geld wachten. Daar hoef je je bij FLexHero. niet druk om te maken. Als uitzendkracht krijg je iedere week lekker uitbetaald en hoef je nooit te wachten op je salaris. Zo kan je altijd kopen wat je zo graag wilt hebben en boodschappen met een gevulde bankrekening doen.

Wij helpen je graag met solliciteren

Solliciteren is best wel spannend. Waar moet je nou op letten? Welke vragen kan je verwachten? Moet je iets anders aantrekken? FlexHero. is er voor jou. We helpen je met het maken van een goed CV, geven je tips en adviezen over sollicitatiegesprekken en hebben antwoord op heel veel vragen. Wij willen ook heel graag dat jij de perfecte baan bij een van onze opdrachtgevers vindt!

FlexHero. heeft leuke en verschillende vacatures

Misschien weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan doen. Daar is helemaal niks mis mee! Bij FlexHero. hebben we tientallen vacatures waar je uit kan kiezen. Daar kom je vast niet allemaal voor in aanmerking maar we kunnen je wel helpen met wat je zou kúnnen doen om in de toekomst zo’n baan te krijgen. Zo kom je er ook vanzelf achter wat je te doen staat, wat je nog moet leren en waar je aan moet werken. Daar werken wij graag aan mee. Het maakt van FlexHero. je ideale startplaats.

Je kunt (bij)banen uitproberen

Lekker werken op coole festivals. Of iets heel anders: bij een bank. Misschien wil je de sales in of werk je juist liever in de weekenden in de horeca. Vraag je je wel eens af of een bepaalde job echt wel zo leuk is als hij lijkt? Dat kan je dan mooi via het uitzendbureau ontdekken. Je gaat via FlexHero. aan de slag en als dan blijkt dat het toch niet bij je past, dan kun je er ook weer weg. Je zit nergens aan vast!