Team.

Maxime Bex
Recruiter

Meet Maxime! Onze toegewijde Recruiter, bekend om haar integriteit, empathie en nauwkeurigheid.

In haar vrije tijd is Maxime een echte levensgenieter. Ze tennist graag, werkt een bucketlist af met sterrenrestaurants over de hele wereld, kookt met passie, leest graag en geniet van uitstapjes met vriendinnen en familie. Met haar lengte van 180 cm heeft ze letterlijk en figuurlijk een hoger perspectief, waardoor ze altijd een stapje voor is.

Haar HRM & Juridisch-Administratieve achtergrond geven haar de kennis en ervaring om kandidaten én werkgevers optimaal te ondersteunen. Als ervaren matchmaker weet Maxime precies hoe ze verbindingen maakt, waarbij ze altijd oog heeft voor de behoeften en wensen van beide partijen.

Maxime brengt niet alleen professionaliteit naar FlexHero, maar ook een frisse wind van enthousiasme en creativiteit.

Floris Neitzel
Accountmanager

Meet Floris! Onze veelzijdige en gedreven Accountmanager. Hij studeerde aan de IVA Business School in Driebergen, waar hij zijn zakelijke vaardigheden heeft verfijnd en zijn liefde voor techniek en auto’s verder heeft ontwikkeld.

Als hij er niet op uit is met vrienden of familie, dan kun je hem vinden op de padelbaan of in de kickboksring. Deze sporten houden hem scherp en zorgen ervoor dat hij zowel fysiek als mentaal in topvorm blijft.  Daarnaast geniet hij enorm van het bezoeken van rockconcerten en het maken van ontspannende uitstapjes naar zee – perfect om even helemaal tot rust te komen.

Dagelijks in contact staan met een grote variëteit aan klanten en kandidaten geeft hem veel voldoening, zeker als hij samen met het team weer een mooie bemiddeling mag verzorgen. Floris is iemand die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Zijn betrouwbaarheid, toegankelijkheid en toewijding, maken dat het prettig is om met hem samen te werken. Hij is een onmisbare kracht in het FlexHero team en we zijn trots om hem aan boord te hebben.