Team.

Frank van Mierlo
Directeur
Gedreven en toegewijd, met een vleugje uitbundigheid.

Met alweer een kleine 137.000 ‘vlieguren’ op de bemiddelingsteller zet ik me nog steeds iedere dag weer met veel passie en bevlogenheid in voor de beste resultaten. Het geeft me enorm veel energie om samen met mijn team voortdurend te bouwen aan FlexHero. door o.a. voor ieder personeelsvraagstuk altijd weer een optimale oplossing te bedenken. Mijn simpele formule hiervoor is 1+1=3. Klant tevreden, kandidaat tevreden dan pas zijn wij tevreden.

Naast mijn werk en gezin mag ik graag sporten, wandelen, genieten van een goed glas wijn bij de sushi én maak ik graag vlieguren als gediplomeerd dronefotograaf.

Maxime Bex
Recruiter
Creatief, integer en volhardend, met een tikkie temperament.

In 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Associate Degree Human Resources Management en werk nu sinds kort als Recruiter bij FlexHero.

Ik merk dat ik snel het vertrouwen win bij kandidaten door mijn persoonlijke aanpak en eigen manier van communiceren.

Wekelijks zit ik aan tafel met verschillende mensen, met diverse achtergronden. Leuk en leerzaam als je het mij vraagt! Tijdens mijn werk als Recruiter, vind ik het ontzettend gaaf om de persoon achter het CV te leren kennen. Een CV geeft mij een eerste beeld, maar ik wil vooral “gevoel” vormen bij een persoon: Wie ben je? Wat zijn je hobby’s? Waar kom jij iedere dag je bed voor uit? Wat zijn je ambities? Alleen op die manier kan ik de juiste match maken met onze trouwe klanten. Dit geeft me energie en een enorme kick wanneer dit lukt!

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en de natuur in met mijn hond ‘Guus’. Dit is mijn ‘uitlaatklep’ en hier kom ik tot rust. Daarbij ben ik een echt familiemens en geniet ik ervan om dingen te ondernemen met mijn vriendinnen. Samen koken, een stad bezoeken, uit eten, vakantie, borrelen, shoppen etc.

Floris Neitzel
Accountmanager
Onze goedlachse (turbo)diesel.

Net als mijn collega Maxime ben ook ik in 2021 afgestudeerd, maar dan aan de IVA Business School in Driebergen. Ondanks ik een autoliefhebber ben heb ik er toch voor gekozen om de arbeidsbemiddeling in te gaan. De dynamiek en afwisseling die ik hierin beleef is enorm en samen met het team van FlexHero zeer uitdagend te noemen. Hoe gaaf is het namelijk dat je zowat recht uit de schoolbanken mag meebouwen aan een gloednieuw bedrijf? Dagelijks in contact staan met een grote variëteit aan klanten en kandidaten geeft me veel voldoening, zeker als we weer een mooie bemiddeling mogen verzorgen.

In mijn vrije tijd mag ik graag een potje golfen, weekendjes verblijven aan zee en gezellig eten en borrelen met familie en vrienden.