Zo werkt FlexHero. voor werkgevers

Uitzendkrachten. De ene keer klikt het wel, de andere keer niet. Althans, dat horen we opdrachtgevers wel eens zeggen voordat ze met ons in zee gaan. Bij FlexHero. selecteren we daarom de beste kandidaten aan de hand van de wensen en eisen die we bij u inventariseren. De juiste persoon op de juiste plek dus!

Bij FlexHero. werken jonge, gedreven en enthousiaste professionals met een hart voor onze uitzendkrachten. Voortdurend zijn wij op zoek naar vacatures bij de beste opdrachtgevers. Dat doen we proactief, met lef, een tikje stoer maar vooral met aandacht voor de mens. Vertel ons wat je nodig hebt en wij vinden de juiste ‘match’. We willen het beste voor iedereen.

Met al onze kennis en ruim 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, bouwde FlexHero een eigen platform. Wij vinden daarin niet alleen sneller de juiste kandidaat, wij bieden zo nog meer voordelen. Zo kunnen wij de werving en selectie van u overnemen, (een deel van) uw administratie (uw backoffice) uitvoeren én u nog veel meer tijdrovende werkzaamheden besparen.

Achter FlexHero. schuilt nog zoveel moois. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vacatures in de bouw