Diensten.

FlexHero. bemiddelt. Dat klinkt best wel saai. We doen namelijk nog veel meer dan dat. We vinden ons zelf eigenlijk een heel hip en modern bedrijf waar de passie van afdruipt! Er werken bij ons hele leuke, enthousiaste en vrolijke vakmensen die een kick krijgen van een geslaagde ‘match’. We vinden het vooral heel leuk als jullie elkaar vinden!

Bij FlexHero. bemiddelen wij niet alleen kandidaten voor bepaalde tijd (met uitzicht op een vast dienstverband) maar wij bieden in bijzondere gevallen ook de mogelijkheid om rechtstreeks met elkaar in zee te gaan.

Uitzenden.

Het werken met uitzendkrachten biedt veel voordelen. Je zet ze in op momenten dat je ze écht nodig hebt en niet als je in rustiger vaarwater zit. Bovendien bespaar je jezelf veel tijd en geld omdat wij de werving en selectie over kunnen nemen, de loondoorbetaling bij ziekte en nog veel meer. Met al onze ervaring kunnen wij u daarin ondersteunen en adviseren.

Payrolling.

Bij een flexibele personeelsbehoefte waarbij snel op en afschalen van uw flexschil gewenst is, kunnen wij u uitstekend faciliteren met onze uitzendfaciliteit.

ZZP bemiddeling.

Het werken met ZZP’ers vraagt zonder enige twijfel om extra aandacht. Je krijgt als werkgever bijvoorbeeld te maken met modelovereenkomsten, verschillende betalingstermijnen en controle van kilometervergoedingen en declaraties. Zaken waar je misschien nog helemaal niet bekend mee bent. Onze ZZP bemiddeling omvat meer dan het koppelen van opdrachtgevers en ZZP’ers. Of het nu gaat om freelancers die voor het eerst bij je komen werken of om ZZP’ers die al jaren zaken met je doen, in beide gevallen neemt FlexHero. de afwikkeling van de administratie, facturatie én correcte uitbetaling graag van je over. Dat bespaart jou tijd en administratieve rompslomp en worden alle juridische risico’s afgedekt.