Personeel werven: vind de allerbeste kandidaat.

Personeel werven is een ding. Het kost tijd, er komt administratieve rompslomp bij kijken én dan is het nog maar afwachten of die ene kandidaat wel de juiste is. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel! Via FlexHero. is het namelijk helemaal geen gedoe. Lees je mee?

FlexHero. is hét platform waarop werknemers en werkgevers elkaar ontmoeten. Ben je op zoek naar extra handjes voor de zaak? Zet dan een bedrijfsprofiel op. Mensen moeten het wel leuk vinden om voor je te werken. Denk dus na over hoe jij je bedrijf gaat positioneren.

Wat zijn de voordelen van werken voor jou. Een bult vakantiedagen? Een lekker startsalaris? Goeie broodjes in de kantine? Roept u maar! Schrijf alle zaken duidelijk op en maak een bedrijfsprofiel aan. FlexHero. is daarvoor het uitgelezen platform. Je vindt hier personeel dat bij jouw bedrijf past. Van flexwerkers tot freelancers.

Bepaal de opdracht en start met personeel werven.

Zodra het bedrijfsprofiel compleet is, is het tijd om opdrachten te plaatsen. Omschrijf wat de opdracht of de functie inhoudt en wat er van de kandidaat verwacht wordt. Dan is het nu een kwestie van (heel even) wachten. De reacties komen zo binnen… Personeel werven stopt niet bij het online zetten van een leuke opdracht of functie. Heb jij al nagedacht over het dienstverband? Geen zorgen, via FlexHero. zijn een aantal opties mogelijk.
  • Kies je voor uitzenden, dan zoeken wij voor jou een Hero die op flexibele basis bij jou aan de slag gaat.
  • Liever samenwerken met een freelancer? Dan hebben wij dankzij ons grote netwerk binnen no time een geschikte Hero gevonden.
  • Ga je voor payrolling, dan nemen we de salarisadministratie en het juridische werkgeverschap van je over.

De mogelijkheid om te onderhandelen.

Je hebt de reacties bekeken en het dienstverband bepaald. Er zijn een paar kandidaten die je geschikt lijken en je hebt voor ogen wat je wilt bieden qua uurloon. Via FlexHero. kun je een vast uurtarief hanteren, rekening houdend met het wettelijke minimum. Daarnaast is er de mogelijkheid om te onderhandelen. Zonde om die ene Hero te laten lopen vanwege de prijs, toch?

Personeel werven in de toekomst? Bouw een flexpool op.

Je hebt in de toekomst vast weer personeel nodig. Heb je een aantal goede kandidaten gesproken? Of heb je ervaring met één van de Heroes? Zet ze in een persoonlijke flexpool. Deze functionaliteit vind je binnen het platform en is ideaal wanneer je een nieuwe opdracht plaatst. De Heroes binnen jouw flexpool krijgen namelijk als eerste een seintje. Geloof ons, personeel werven was nog nooit zo makkelijk.

Besteed administratie uit.

We kunnen er niet omheen: de administratie. Loonstroken, contracten, jaaropgaven… Zaken waar stiekem erg veel tijd in gaat zitten. FlexHero. neemt de administratie van je over. Freelancers en flexwerkers zijn namelijk bij ons in dienst. Dat betekent dat zowel jij als de werknemer zich geen zorgen hoeft te maken over de administratie. Kun jij lekker doorgaan met waar het echt om draait: de zaak.

Wanneer je samenwerkt met een aantal Heroes is het handig als je één overzicht hebt van alle lopende zaken. Denk aan openstaande facturen en lopende opdrachten. Snappen we. Daarom is er één centraal punt, speciaal ingericht voor jouw bedrijf. Je logt in, checkt de stand van zaken en bent weer helemaal up-to-date.

Meer weten over personeel werven? Of heb je een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op.